Vă mai recomandăm: Foto o bistriţeancă transformă revistele şi ambalajele de la bonbon în gentuţe cred ca ne trebuie o Mina de Aur prin apropiere ca sa nu mai treabuiasca Doamna Mia sa croseteze cizmulite;) Foto Tratamentul unei artiste fait à la main: cu un AC şi o hârtie îi vindecă PE oamenii cu boli psihice Foto cum se transformă un RAEC vechi, un cronometru sau o piesă de Calculator în bijuterie: steampunk-UL, Noul Trend lucrurile sale au ajuns în Spania, Italia sau Germania , la romancé plecate acolo sau la Străini. Când a plecat la Muncă în Germania a creat isterie printre colegele vente romancé cu nişte cizme croşetate. Acesta este produsul cu care femeia a revoluţionat tradiţionalul croşetat. Spune că a fost autodidactă, inspirându-se dintr-o Fotografie postată PE Internet de o rusoaică. Două săptămâni a croşetat, a desfăcut şi refăcut încercând să-şi DEA seama cum sunt făcute minunăţiile Care acum nu o mai lasă nici să doarmă. Asta pentru că nu existau tutoriale sau Schiţe pentru acest produs, iar TEHNICA nu este tocmai Floare la Ureche. Iniţial a folosit tălpile de la o Pereche de tenişi, urmând ca mai apoi să înceapă să comande materialele de PE Internet. Şi aţa o găseşte foarte greu, fiind nevoie de un Bumbac Care să reziste la spălări şi să aibă ţinută. . «Trebuie să învăţăm să ne adaptăm după ce se CERE.

Să reinventăm Lucrul tradiţional să fie la modĂ, să fie cerut şi purtat. Mai ales acum cu internetul, cu un clic ai găsit un Videoclip Care Îţi explică exact cum se face, «explică bistriţeanca. În funcţie de Model şi lungime, acestea costă între 80 de lei şi 150 de lei. Pot fi purtate Atât iarna Când nu este umezeală, materialul DIN care sunt făcute păstrând căldura, Dar şi Primăvara Când nu plouă. Mia Pomană a croşetat, de asemenea, şi o variantă pentru vară. «Dacă cineva mĂ întreabă cum sunt făcute ajut, nu e un secret, e Loc pentru toată Lumea. Nu e greu să înveţi să le faci Dacă Îţi arată cineva, trebuie doar să Îţi placă să faci asta, că Dacă nu Îţi place nu IESE nimic, «precizează Mia Pomană. În ciuda părerilor proaste despre profitabilitatea lucrului de mână, Mia pomană, spune că se poate trăi DIN aşa CEVA, iar EA este dovada vie, având comenzi pentru cizmuliţe PANA în Luna Martie a anului viitor. Aceasta nu vrea să se oprească aici, având în plan Noi «invenţii».

Printre proiectele pe care se gândeşte să le materializeze se numără şi ghetele croşetate. FOTO Apele Someşului Mare şi ALE unui afluent, poluate PE o…